Zwangerschaps Stoelmassage is een uitkomst

Je bent zwanger, van harte gefeliciteerd! Dit is een bijzondere levensfase voor jou en je partner. Om van deze mooie tijd zo veel mogelijk te genieten, is het belangrijk goed voor je zelf te zorgen. Regelmatige massage kan je daarbij helpen. Tegelijkertijd is het ook goed voor je ongeboren kind.

Deze zwangerschaps Stoelmassage is speciaal ontwikkeld ter bevordering van rust en ontspanning tijdens de zwangerschap. De massage stimuleert de bloedsomloop, en zorgt voor ontspanning in spieren en hoofd. Tijdens de massage is het mogelijk dat je kindje in je buik meer actief wordt, doordat jezelf ontspant. De massage ontspant jou en de spieren in jouw buik dus ook, waardoor je kindje meer ruimte krijg om te bewegen.

Deze Stoelmassage is de uitkomst voor je.

Ja ik ben zwanger en dat ik wil wel

laten we een afspraak maken

Stuur ons jouw aanvraag via dit contact formulier dan nemen we binnen 24 uur contact met je op.

Veranderingen

Wanneer je zwanger bent verandert er een hoop in je leven, zowel lichamelijk als psychisch. Het is een bijzondere en mooie ervaring waar in relatief korte tijd zo ontzettend veel gebeurt. Onder invloed van hormonen worden spieren en banden slapper ter voorbereiding op de geboorte. Door de groter wordende buik komt er steeds meer druk op het bekken en gewrichten te staan. Allerlei gevoelens van vreugde, angst, zorgen en onzekerheid over wat er gaat komen tijdens en zeker ook na de bevalling spelen mee.

Moe en klachten

Vaak ben je veel sneller moe dan voordat je zwanger was. Er kunnen klachten ontstaan zoals slechter slapen, spierkrampen, brandend maagzuur, moeizame stoelgang, duizeligheid, het vasthouden van vocht en pijnlijke gewrichten. Sommige vrouwen kunnen ook last krijgen van bekkeninstabiliteit met pijn in de onderrug waarbij uitstraling naar voren, billen en of benen kan ontstaan. Veel vrouwen werken daarnaast ook, en hebben/nemen te weinig tijd voor zichzelf en de zwangerschap.

Regelmatige massage

Een regelmatige zwangerschaps stoelmassage kan helpen of juist voorkomen dat dit soort klachten ontstaan. Je energie komt meer in balans wat kan bijdragen aan een meer ontspannen zwangerschap en bevalling.

Ook is het even een moment van rust en ontspanning waardoor je bewuster wordt van je lichaam en je ongeboren kind.

Het is dus niet alleen goed voor jou maar ook goed voor je kind.

Voordat de zwangerschaps stoelmassage begint bespreken we eventuele klachten en wensen.

De massage kan gegeven worden op hoofd, nek, schouders en onderrug, maar ook benen, voeten, armen, handen en buik. Dit alles kan zowel in zijlig als op een speciale massagestoel.

 

Wel even opletten

Tijdens de eerste drie maanden van je zwangerschap mag je niet worden gemasseerd.

Partner

Ook is het mogelijk om je partner een aantal massage handgrepen aan te leren zodat hij jou regelmatig een ontspanningsmassage kan geven en daardoor jullie zwangerschap en contact met jullie kind bewuster meemaakt.

Wat ik extra voor jou kan betekenen

Ik heb jaren lang aan zwangeren les gegeven, zowel voor, als na de bevalling. Denk daarbij aan zwangerschapsgym en informatie over alles rondom de zwangerschap en bevalling. En als fysio en moeder weet ik hoe je je voelt en wat voor lichamelijke ongemakken er kunnen optreden. Natuurlijk kan ik het niet wegnemen maar ik kan het wel voor je helpen verlichten. Op basis van mijn grote ervaring met zwangeren kan ik je tips en trucs geven omtrent je houding en ademhaling, om het dagelijks leven te veraangenamen. En nog veel meer zoals:

  • het vergroten van kennis en begrip over de zwangerschap
  • oefeningen om de lichamelijke conditie te onderhouden en/of te verbeteren
  • voorkomen van problemen en/of klachten.
  • het voorkomen van overbelasting van het bekken door o.a. het trainen van de bekkenbodem spieren.
  • adviezen gericht op de bevalling.
  • tips voor na de geboorte van je kindje
  • en nog veel meer.

Is dat wat je wilt?

Heerlijk doe mij maar zo'n massage

daar twijfel je niet over...

Tarieven: 

30 min. €29,50

60 min. €55, –

Massageles voor partner €50,- per uur.

Separaat advies voor en na de bevalling  per 30 min € 29.50

 

Ben je tevreden over deze informatie of mis je nog iets op deze pagina? laat dan een reactie achter of laat een beoordeling achter.

[kkstarratings]

Als je straks aan het ontzwangeren bent zou dit misschien interessant voor je kunnen zijn:

Massages:

Geef een antwoord

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangegeven met *

Plaats reactie