TranQuality Team

Waarom wij? Bij tranquality vinden we het belangrijk dat er met aandacht, respect, vanuit passie en met plezier en een beetje humor gewerkt wordt. Collega’s die voor ons werken worden dan ook met grote zorgvuldigheid uitgezocht. Ik ben blij dat ik ooit mijn vriendin/collega Monique ben tegengekomen.

Sterk team

We zijn een sterk team en vullen elkaar op uiteenlopende vlakken heel goed aan om mensen en organisaties te helpen. Dit beperkt zich niet alleen tot de individuele klant maar wij helpen graag ook bedrijven tot bereiken van het maximale.

“uw balans, onze kwaliteit”

Daarom dus!

 

Mickey Toorop-Ooms Fysiotherapeut, Auteur Klassieke massage opleiding, opleider bij Touchpro, Stoelmassage specialist, TranQuality team.

Wie ik ben

Ik ben Mickey Toorop-Ooms (1964). Ik ben veel te lang getrouwd met Frank, maar nog steeds gelukkig. We hebben 3, alweer grote mooie kinderen en 2 katten. Van jongs af aan heb ik me al bezig gehouden met het geven van massages binnen mijn familie. Met positieve, enthousiaste reacties. Het gaf me een goed gevoel dat ik wat kon betekenen voor een ander. Doordat ik altijd al gefascineerd geweest ben over de werking van het menselijk lichaam, wist ik dat mijn toekomst op het medische vlak zou liggen. Het was dan ook geen verrassing dat ik de opleiding tot fysiotherapeut ben gaan volgen.

Oostenijk

Na het behalen van deze opleiding heb ik 6 jaar in Oostenrijk gewoond en gewerkt in een fysiotherapie praktijk. Ik heb daar een schat aan ervaringen opgedaan, zowel binnen als buiten mijn werk. Als Fysio enorm veel kennis opgedaan in het behandelen maar ook de omgang met patiënten met veel soorten ziektebeelden en pijnklachten.Tevens heb ik daar verscheidene opleidingen gevolgd zoals o.a. acupunctuurmassage en toegepaste kinesiologie. ​Buiten mijn werk ontzettend genoten van de bergen, veel kunnen skiën, snowboarden en wandelen. De liefde heeft mij echter doen besluiten weer terug te keren naar Nederland.

Weer terug in Nederland. lees meer over TranQuality Team leden….

klik voor meer
Monique-Peperkamp , TranQuality team

Eigenaar Dolphinflow

Ontdekken wie je bent.
 
Om mensen te kunnen helpen, diende  ik eerst mezelf te helpen om erachter te komen, wie ik ben, wat ik wil en kan en op welke manier ik mensen kon helpen. Mijn zoektocht leidde me naar het pad van persoonlijke ontwikkeling met Coaching, Reiki master, massages, chakra’s, aura healing/reading, meditaties en Mindfulness. Wat zorgde voor het losmaken van aangeleerde belemmerende overtuigingen en oude patronen. Mijn allerbelangrijkste levenslessen komen uit mijn ervaringen uit het dagelijks leven. Iedere ontmoeting met anderen en elke gebeurtenis, die mijn pad kruist, leerde mij over hoe ik in het leven stond en met name hoe ik in het leven wil staan.

Dlophinflow

Nu ben ik mede eigenaar van DolphinFlow en geef ik les aan groepen; meditaties, Flow-trainingen, workshops, coaching en mindfulness. Sinds mei 2018 ben ik daarnaast geslaagd voor de trainersopleiding van TouchPro Europe.  Ik zal vanaf nu ook opleidingen voor hen gaan verzorgen. Naast de Chakra massage workshop zal ik de komende periode zal ik supervisies, opleidingen en tutorials van TouchPro doen, dus mogelijk zien we elkaar daar. Ook werk ik veel met Mickey Toorop-Ooms. Veel projecten stoelmassage doen we samen.

klik voor meer