Geven of ontspannen

Het is een zachte, ontspannende massage om zowel te geven, als te ontvangen. Er hoeft geen druk uitgevoerd te worden en is daarom voor de masseur niet belastend voor de gewrichten. Vanwege de zachte vorm van masseren is de magneet massage ook bijzonder goed toe te passen op kinderen, ouderen en zwangere vrouwen (vanaf 3 maanden zwangerschap). Dieren ervaren de massage met magneten ook als prettig. De (stoel)magneet massage kan gegeven worden op een massagestoel of -tafel, maar kan ook op een gewone keukenstoel of kruk gegeven worden.

De werking van magneet massage

Tijdens de magneet massage, beweegt de masseur de magneten over het lichaam. Het magnetische veld dat zich onder de magneet bevind gaat dan ook door het lichaam. Daarbij komt het diep door de huid en daaronder. Onderweg worden daardoor bloedcellen magnetisch gereset en kunnen ze hun werk beter doen. Dit resulteert in een betere doorbloeding van de huid en de delen daaronder. Het levert een verbetering van de afvoer van afvalstoffen die over het algemeen oorzaak van de disbalans zijn. Na afvoer van die afvalstoffen volgt dus het gevoel van verbetering. Hierbij is het ook noodzakelijk goed water te drinken. Immers u raakt de afval stoffen kwijt in het toilet.

Anders gezegd:

Ons lichaam is opgebouwd uit cellen met een plus en een min, welke op magneten reageren. Een massage met magneten hebben een positief effect. Rode bloedlichaampjes hebben de neiging tot clusteren. De magneten hebben effect op het ijzer in ons bloed, zij trekken de cellen als het ware uit elkaar en geven energie. De cellen kunnen zo beter hun werk doen. Wat ons weer bij de doorbloeding van de organen brengt. Hun zelfherstellend vermogen wordt geactiveerd en klachten kunnen verminderen.

Tool

Tool-200

Triangel

Triangel-200

Pebble

Pebble-200

Massage magneten kunnen de volgende uitwerking hebben:

  • vermindering van gewrichtspijnen

  • verdwijnen van hoofdpijn / migraine

  • minder last van van overgangsklachten (opvliegers)

  • meer energie geven

  • meer balans geven

  • stimulering van het zelfgenezend vermogen

  • straling tegen houden van elektro smog tegen het lichaam.

Als je dit ook aan spreekt?

Probeer het dan uit...

Heb je ook last van een pijntje hier of daar? last van een blessure en kom je er niet van af?

Uit eigen ervaring.

Om de werking van de Magneet massage te bevatten moet je deze eigenlijk gewoon eens uit proberen. De werking ervan is beter te begrijpen als je het hebt gevoeld. Aan de hand van eigen ervaring zal ik het proberen te beschrijven. Ik was nogal sceptisch over de werking maar zelf had ik al jaren een terug komende schouder blessure. Mickey had me daar al een paar keer  prima, voor behandelt maar het kwam iedere keer weer terug. Omdat ik er niet in geloofde had ik deze behandeling al een tijd afgehouden. Maar ja het kwam iedere keer weer terug. Dus uiteindelijk heb ik een keer toe gegeven.

Goed opletten of beter voelen.

De behandeling stelt op het eerst gezicht niets voor. Magneten over je schouder heen en weer laten glijden en klaar denk je. Nou als je oplet, is niets minder waar. Er gebeurd wel degelijk iets, maar dat is moeilijk te beschrijven. Daar waar er niets aan de hand is voel je ook niets maar waar het niet goed zit gaat het magnetisch veld gloeien, en de plek word warm. Heel apart!

Verbaasd

Na 15 minuten was het gereed. En lomperik die ik ben, “met een attitude van het zal wel”, had natuurlijk niet goed opgelet of gevoeld. Dit was ergens na achten ‘s-avonds. De volgende ochtend had ik er helemaal niet meer aan gedacht. Maar gedurende de dag werd ik de verbetering gewaar. Het had toch geholpen. Nu al weer een paar jaar later, ben ik nog steeds pijnvrij.

Van scepticus naar overtuigd.

Als ik nu ergens een niet meewerkende spier of pijntje heb, pak ik gewoon even een magneet en gebruik die 10-15 minuten en het resultaat is geweldig. Ik kan het u aanbevelen.

Om dit ook te kunnen ervaren

Dit wil je toch niet missen?

Gewoon een keertje proberen zal je tevreden stellen.  Klik hieronder voor een afspraak.

Wat vond je van deze pagina, of kunnen we er nog wat aan verbeteren?

[kkstarratings]

Aanbevolen:

We willen ook de gelegenheid nemen om je op onze andere massages of workshops te wijzen:

massages:

De ontspanningsmassage of stoelmassage thuis. Als je op je werk te veel stress ervaart kan het handig zijn je werkgever stoelmassage op locatie voor te stellen.

Workshops:

Workshop massage of chakra massage of als je nog verder wilt gaan: de klassieke massage opleiding

Bronnen

energetix

Uitgave: ‘Eindelijk Gezond’ | Dr. Verena Breitenbach | ISBN: 978-3-937964-75-1
Uitgave: ‘Mehr Energie’ | ISBN nummer: 3-00-012966-9

Geef een antwoord

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangegeven met *

Plaats reactie