Hoe werkstress voorkomen en efficient de productiviteit van uw mederwerkers verhogen.

Hoe werkstress voorkomen? Chronische stress verminderen? Het maakt niet uit hoe je het noemt. Mogelijke oorzaken kunnen zijn: te hoge werkdruk, verkeerde werkhouding en ook voeding is van invloed. Daardoor een te hoog verzuim. Veel stress en spanning leiden er toe dat uw medewerkers hierdoor mogelijk in een vicieuze cirkel belanden. Met als risico een een burn out . Wat een nog langer verzuim traject betekend. Daarom is er maar één remedie: ” de cirkel doorbreken of voorkomen“. Natuurlijk kunt u beter deze situatie voor zijn.

Als u naar ons bent doorverwezen

en dus al weet wat u wilt...

Schroom dan niet om door te klikken en ons contact formulier in te vullen en te verzenden

Eén  effectieve TIP, niet moeilijk!

En dat blijkt helemaal niet zo moeilijk. Wij geven u dus maar één Tip, maar wel één met grote impact! Het effect hiervan is onderzocht en op veel plaatsen toegepast, maar er zijn wel voorwaarden die nageleefd moeten worden om het gewenste resultaat te bereiken.

Bewezen wetenschappelijk onderzoek!

Uit meerdere wetenschappelijke onderzoeken blijkt dat de inzet van stoelmassage op locatie  zéér effectief te zijn. Omdat de kosten zeer goed af te zetten zijn tegen de resultaten. Waarbij gelijk de voordelen zo groot zijn dat menig HR Manager die worstelt met de vraag ” Hoe werkstress voorkomen ” zal moeten toegeven dat de besparingen opwegen tegen de kosten. Sterker nog, de bijkomende effecten kunnen tot meer prestatie en werkvreugde leiden. Dus tot meer winst.

Voorwaarden

Ook de voorwaarden zijn niet al te lastig om aan te voldoen. De belastingdienst stelt als eis dat de stoelmassages binnen werktijd vallen en in het Arboplan is opgenomen. Verder mag  de werknemer geen eigen financiële bijdrage doen. Dit is uitgebreider beschreven op de Stoelmassage op locatie pagina

Mickey stoelmassage op locatie: Beurs van Berlage. Hoe werkstress voorkomen.
Mickey stoelmassage op locatie: Beurs van Berlage. Hoe werkstress voorkomen.

Voordelen

Daar tegenover staat dat u de kosten volledig ten laste van de winst of IB kunt brengen. De B.T.W. mag worden afgetrokken. Tel daarbij de andere voordelen, het verlagen van de stress niveau’s, verhoogde concentratie, plezier in werk, etc, bij op en trek de conclusie. Net als vele anderen voor u! Die dure adviesbureaus en tijd verslindende consulten zijn misschien niet de juiste oplossing voor uw probleem.

Onze kwaliteit

U hebt om bovenstaande situatie te bereiken een kwalitatief geschoolde stoelmasseur nodig. Waarbij u ook moet letten op welke stoelmassage technieken worden toegepast. Natuurlijk zijn ze niet allemaal gelijk. Echter de TouchPro stoelmassage is als enige erkend en werkelijk aangetoond effectief tegen hoge werkdruk. De Touchpro organisatie voert als enige controle uit en beoordeelt jaarlijks alle masseurs op hun techniek en kwaliteit.

Kosten

Voor niets gaat de zon op. Maar onze tarieven zijn niet buitensporig. Deze hangen echter af van het aantal te masseren personen, afstand en frequentie. Echter dit heeft zijn prijs en wij willen niet inboeten aan kwaliteit. U krijgt van ons alleen de beste. Ons team bestaat uit twee TouchPro trainers. Daarnaast kunnen we beschikken over zeer goed opgeleide en bekwame andere stoelmasseurs die wij ook op kwaliteit controleren. Daarnaast proberen wij middels verdieping en interne training het niveau te verhogen.

Individuele extra capaciteiten

Boven op deze kwaliteiten beschikken zij ook over individuele capaciteiten die op allerlei situaties inzetbaar zijn, die u als personeels manager tegen kunt komen. Hierbij moet u denken aan Fysiotherapeutische problemen, ergonomie, personal- of teamcoaching en mindfulness.

U kunt na deze informatie natuurlijk kiezen voor goedkopere stoelmassage bedrijven… Echter onze kwaliteit steekt hierbij af. Probeer ons en anderen ter vergelijking eens uit. Wij gaan die uitdaging met vertrouwen aan.

Eén en ander heeft te maken dat de goede stoelmasseur een gepaste beloning verdient. U wilt geen prutser, dat werkt contra productief!  En dat is nou net waar het om gaat, immers u wilt investering en opbrengst tegen elkaar weg laten vallen en daar juist positief uit komen. Dat is de oplossing van uw probleem: Hoe werkstress voorkomen en productiviteit verhogen !

Dus op de vraag : Hoe werkstress voorkomen en productiviteit verhogen

Bent u bij ons aan het beste adres.

Neem nu contact met ons op om direct Stoelmassage op locatie in te zetten en daardoor de efficiëntie in uw bedrijf te verhogen.

U kunt vrijblijvend hieronder met ons contact op nemen. Wij beantwoorden uw vragen binnen 24 uur.

Wij bieden u ook de mogelijkheid om een demonstratie massage aan te vragen, om zelf de weldadige en energie gevende Stoelmassage te ervaren.

Per keer duurt deze slechts 15-20 minuten. De massage ontvangt u over de kleding heen in zittende positie op een speciale ergonomische massagestoel. Daarna kunt u meteen over gaan tot de orde van de dag. Wilt u hier meer van weten?

 

Hebt u voldoende informatie van ons ontvangen of mist u iets, laat ons dat dan weten of laat een beoordeling achter?

[kkstarratings]

Wij bieden ook andere stoelmassages aan: de ontspanningsmassage de stoelmassage thuis.

We bieden ook massage cursussen aan zoals de klassieke massage opleiding , workshop massage of de chakra stoelmassage.

 

Tevreden?

Hebt u gevonden wat u zocht of niet? twijfelt u nog? Hoe werkstress voorkomen? Laat ons dat dan weten zodat we de pagina eventueel kunnen aanvullen. En mogen we u dan vragen hieronder een beoordeling achter te laten?

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangegeven met *

Plaats reactie