Monique Peperkamp

Een heftige gebeurtenis in 2000 zorgde ervoor dat ik mijn leven radicaal omgooide. Ik besloot iets te gaan doen om mensen te helpen. Maar wat? Om mensen te kunnen helpen, diende  ik eerst mezelf te helpen om erachter te komen, wie ik ben, wat ik wil en kan en op welke manier ik mensen kan helpen.

Persoonlijke ontwikkeling

Mijn zoektocht leidde me naar het pad van persoonlijke ontwikkeling met Coaching, Reiki master, massages, chakra’s, aura healing/reading, meditaties en Mindfulness. Wat zorgde voor het losmaken van aangeleerde belemmerende overtuigingen en oude patronen. Mijn allerbelangrijkste levenslessen komen uit mijn ervaringen uit het dagelijks leven. Iedere ontmoeting met anderen en elke gebeurtenis, die mijn pad kruist, leerde mij over hoe ik in het leven stond en met name hoe ik in het leven wil staan.

Dolphinflow

Nu ben ik mede eigenaar van DolphinFlow en geef ik les aan groepen; meditaties, Flow-trainingen, workshops, coaching en mindfulness. Sinds mei 2018 ben ik daarnaast geslaagd voor de trainersopleiding van TouchPro Europe en vanaf nu ook voor hen de opleidingen gaan verzorgen. Naast de Chakra massage workshop zal ik de komende periode supervisies, opleidingen en tutorials van TouchPro doen, dus mogelijk zien we elkaar daar. Ook werk ik vaak met Mickey Toorop-Ooms. Veel projecten stoelmassage doen we samen.

Trainer en Docent

Het geven van trainingen behoort tot een van mijn passies; de interactie met anderen, klanten leren van mij, ik leer van hen en zij leren van elkaar. Het proces dat we met elkaar aan gaan is niet alleen een individuele verbinding, het is ook een groei met elkaar. Het is prachtig om te zien hoe de inzichten en helderheid bij mensen in daalt en waardoor ze krachtiger en levendiger worden. Mijn streven is, dat iedere deelnemer zich in de groep veilig, gehoord en gezien voelt. Van daaruit komt een ieder tot persoonlijke bloei en groei.

Website Monique Peperkamp

[kkstarratings]

Geef een antwoord

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangegeven met *

Plaats reactie